Verbouwingen in de chiro

In 2013 zijn we begonnen aan een totaalrenovatie van onze lokalen. Het was dringend tijd voor nieuw sanitair, heraanleg van het terrein, nieuwe elektriciteit en brandmeldcentrale, nieuwe vloeren ... En ga zo maar door.

We hopen van harte om in 2017 volledig klaar te zijn!

Dit realiseren we dankzij de financiële steun van de gemeente schoten, parochie en vele giften. Maar nog meer dankzij de vele helpende handen die de afgelopen jaren vrijwillig mee muren en plafonds sloopten, nieuwe gyprocplafonds construeerden, elektriciteit legden, containers verplaatsten, rekken in elkaar gelast hebben, snoeiden, terrassen legden en heel de chirovloer uitschupten.

We doen nog een laatste oproep voor de komende periode .. voor helpende handen op de klusjesdagen en financiële of materiële steun bij onze verbouwingen.
Fiscaal aftrekbare giften vanaf €40 zijn nog steeds welkom op de rekening BE67 000 0150728 87 van chiro nationaal met vermelding van gift AG/0309.

De bouwploeg die dit alles in goed banen leidt bestaat uit Frank Verbunt, Koen Geens, Koen Somers en Veerle Van den Bosch.

Je kan onze activiteiten volgen via de aankondigingen op Facebook.

Vragen of een interessant aanbod via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Veerle op het nr 0474/44.99.76.